четвер, 31 травня 2018 р.

Звіт перед громадою «Для Вас відкриті наші двері і серця»


31 травня 2018 року Арбузинська центральна районна бібліотека та районна бібліотека для дітей провели інформаційний звіт перед громадою «Для Вас відкриті наші двері і серця», на який були запрошені представники влади, громадських організацій, соціальних служб, партнерів бібліотеки, волонтерів, активних користувачів.
Перед присутніми виступила Л.М. Кошмір, заступник голови районної ради, яка відмітила велику роль книги, бібліотеки в житті людини, побажала працівникам бібліотеки процвітання, творчої наснаги та вдячних читачів.
Н.А. Солдатова,депутат районної ради, член виконкому Арбузинської селищної об’єднаної територіальної громади розповіла про шляхи співпраці влади, бібліотеки і громади та наголосила, що громадськість вбачає бібліотеку як місце, яке об’єднує жителів громади як центр суспільного життя, культури, дозвілля і творчості.
До уваги присутніх була представлена мультимедійна презентація «Бібліотека: працюємо заради громади», під час якої гості дізналися про здобутки та напрацювання, перемоги та плани на майбутнє працівників бібліотечної справи.
Про партнерські взаємовідносини з бібліотекою розповів голова районного літературного об’єднання «Дар» В.Г. Поплавський; свої нові твори презентувала С.Я. Лапчук.
До уваги гостей було запропоновано книжкову виставку «Новий час – нові книги», тематичну викладку по творчості письменників Арбузинщини «Краса і сила поетичного слова», виставку робіт майстринь селища «У вишивці народній – мудрість і талант».
Атмосферу святковості допомогли створити працівники районного Будинку культури та самодіяльний колектив студентів Університету III віку, які завжди активно приймають участь в бібліотечних заходах.

Немає коментарів:

Дописати коментар