четвер, 27 грудня 2018 р.

"Мистецький злет фантазії"


Кожна майстриня - вишивальниця Арбузинки  – це неповторна особистість, що має свою цікаву біографію, історію захоплення мистецтвом, створення шедеврів краси та насолоди. Чарівні пані  беруть участь у виставках, презентаціях виробів мистецтва, а всі разом вони сплітаються у чарівний віночок яскравої творчості нашого селища.

 
26 січня в центральній районній  бібліотеці  відбулася   академія креативу «Барви народних мистецтв». Майже кожного місяця проходять зустрічі саме  з вишивальницями, і здавалось би, що про вишивку та про майстрів ми знаємо все. А от і ні. Виявляються все нові й нові таланти. Цього дня до  дружнього колективу майстринь приєдналася молода талановита жіночка - Лозовіцька Світлана АнатоліЇвна. Вона презентувала свої  вишиті картини і ікону, а ще всім присутнім подарувала пряники «медяники»- це розмальовані «чобітки», «рукавички» «зірочки», «ялинки».

 
Надія Ткаченко, поетеса,член літературного обєднання «Дар» привітала присутніх з Новим роком і подарувала свої нові вірші

«Мрія», «Присвята творчості», «Новорічні вітання».
Такі зустрічі – ніби живлюща роса, справжній нектар духм’яних квітів талановитої душі, яка увібрала найкращі почування до своєї Батьківщини, і цими дарами щедро наділяє всіх спраглих до любові, щирості, краси.

Немає коментарів:

Дописати коментар