середу, 12 грудня 2018 р.

"Книги - це чудеса!"

       З 3 по 16 грудня в Миколаївської області проходить новорічний літературний тур Ангеліни В'ячеславівни Кріхелі - автора книг для дітей та сімейного читання, члена Національної спілки журналістів України.
7 грудня в Арбузинській районній бібліотеці для дітей відбулася творча зустріч учнів 5-х класів ЗОШ №2 ім. Т. Шевченко з миколаївською письменницею Ангеліною Кріхелі та її командою серед яких є літературний агент і журналісти.

Потрапивши до бібліотеки, заповненої дітьми, які з цікавістю чекали справжню письменницю, її очі засяяли. І вона вже була готова ділитися з читачами своєю любов'ю, заряджувати позитивом, цікавими розповідями.
Під час зустрічі бібліотекарі познайомили дітей з літературним портретом письменниці. А потім школярі задавали безліч питань: «А ви не боїтеся говорити перед камерами?», «А чи є у вас діти?», « Скільки вам років?» Також школярі цікавились « Чи складно писати книги?», «Скільки затрачено часу на написану книгу?» та «Ким би стали, якби не стали письменником?»
В ході інтерактивного діалогу із п’ятикласниками Ангеліна презентувала свою книгу «Королівство Діабетія», що розповідає про важливі життєві цінності - добро, дружбу та любов, пропагує здоровий спосіб життя. На шляху до порятунку королівства головній героїні Вірі належить пережити зраду, знайти добрих друзів і познайомитися зі справжнім чаклунством...
Літературний захід пройшов жваво, весело та невимушено, в теплій, дружній атмосфері. адже талановита особистість вміє зацікавити своїми розповідями.
Ангеліна Кріхелі звернулась до присутніх з такими словами: « Не забувайте, що читання – це не лише джерело знань, мудрості та доброти, але і пошук себе, самовдосконалення, воно об’єднує родини за інтересами, і тому воно таке безцінне».
У свою чергу діти побажали Ангеліні творчого натхнення та подальшого розквіту таланту. А місцева поетеса Надія Ткаченко написала таке побажання:
На дворі вже зима гуляє.
Сніжок деінде проліта.
Та творчість, як весна буяє.
В обгортках книг нових літа.
Бажаєм творчості не згаснуть.
Світити на усі віка.
Залишить слід у кожнім серці
Нехай тече життя ріка.
Наприкінці — фото - сесія з письменницею та автографи.
Творча зустріч залишила в наших серцях світле враження та приємні спогади.

Немає коментарів:

Дописати коментар