пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

« Стріла Амура»

День Святого Валентина, або День всіх закоханих - свято неофіційне і не є вихідним, та активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого. Свято прийшло до нас із-за кордону і стало одним із найпопулярніших. Саме цього Дня  всіх закоханих, кожен може наважитись відкрити своє серце такому ніжному і трепетному почуттю як кохання, подарувати валентинку, квіти, іграшку чи зізнання в своїх щирих почуттях.  


 
З нагоди цього романтичного свята, 14 лютого в Арбузинській районній бібліотеці  вирувала гарна атмосфера, оскільки вона була прикрашена різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам нашої книгозбірні. На святкове літературне частування  «Дотепні серцеїди» були запрошені учні старших класів ЗОШ №1 ім.О.Закерничного разом з вчителями Живановою Г.О. та Гречишніковою О.В.

На початку заходу бібліотекарі познайомила присутніх з історією виникнення одного з найулюбленіших свят дорослих і дітей, про традиції його святкування в різних країнах світу та в Україні.

Для учнів також були проведені різноманітні конкурси, які зацікавлювали всіх присутніх : «Обери половинку», «Дивовижне почуття – кохання», в якому  кожній парі надано можливість спробувати свої сили в поетичних змаганнях. Конкурсанти  змагались в інтелектуальному конкурсі «Питання на засипку», вражали своєю майстерністю виконання танцю    та  дарували компліменти своїм половинкам. А також проводилися конкурси для болільників,  які активно приймали участь, щоб допомогти своїй парі отримати найбільше балів. Свято пройшло цікаво і весело.

Журі обрало пару-переможця: Кащина Іллона та Церуш Роман, які і отримали головний приз - безкоштовні квитки на дискотеку до молодіжного кафе «Центр», за який ми вдячні Дроботун Оксані Анатоліївні.

У день Святого Валентина бібліотекарі  підібрали  найкращі книжки про кохання на книжково-ілюстративну  виставку «Так ніхто не кохав, через тисячу літ лиш приходить подібне кохання…»   та ознайомили юнаків і дівчат  з красивими  життєвими історіями видатних поетів та письменників різних епох та сучасності.Тому для багатьох  це було  незабутнє  книжкове  побачення де вони обрали книги за вподобаннями.

Загалом всі мали чудовий настрій.  День був переповнений позитивними емоціями!!! По закінченні свята школярі склали з букв зізнання у любові до своєї бібліотеки. Дякуємо усім, хто зізнавався нам у своїх почуттях. Знайте, що вони взаємні.






Немає коментарів:

Дописати коментар