пʼятницю, 22 березня 2019 р.

"Літературні зустрічі в бібліотеці"


       весняного дня, коли сонце починає свій переможний шлях, коли все оживає і серце наповнюється теплом весняного повітря, протягом десятиліття традиційно у читальній залі Арбузинської районної бібліотеки збирається велике сузір’я талановитих митців слова, щоб відзначити Всесвітній день Поезії. І цьогоріч не стало винятком. 21 березня  на художньо-поетичний вечір «Поезія- це скарб усіх віків, це діамант величиною в слово!» зібрав широке коло поетів Арбузинського краю та шанувальників поетичного слова - учнів Арбузинського професійного аграрного ліцею на чолі з вчителем Бугайом С.М.


        Бібліотечні фахівці Середенко А. та Степанченко С. привітали всіх присутніх зі святом, познайомили учнів з поетами – краянами :Поплавським В., Ткаченко Н., Ніколайко Л., Пічугіною Л., Кислицею Г.
        В читальній залі бібліотеки панувала творча атмосфера. Поети читали свої твори різної тематики, розкриваючи найпотаємніші почуття і думки людини. Схвилювали присутніх своєю відвертістю та емоційним художнім прочитанням  власних вірші.
        Для користувачів бібліотеки оформлено книжково-ілюстративну виставку «На хвилях поезії».
        Зустріч пройшла в теплих і веселкових барвах спілкування, що живим вогником ще довго буде гріти наші Душі і тішити серця...
 

Немає коментарів:

Дописати коментар