середу, 5 червня 2019 р.

«Свято дитинства, миру, добра»

Цікаво та весело пройшло свято дитинства в Арбузинській РДБ. Для маленьких читачів була проведена розважально – ігрова програма « Дитинства чисте джерело » .Як завжди в бібліотеці було гамірно та весело.

         
          Бібліотекарі Середенко А та Онищенко К   разом із  казковими персонажами: котом Леопольдом (Шутко А.), мишенятами (Катриченко Д, Ярошенко Н) та золотою рибкою (Юрчук Я) допомагалималечі змагатися в різноманітних конкурсах, відгадувати загадки, розв’язувати складні завдання, складати пазли, розшифровувати таємниці лабіринту, демонструвати свою спритність та кмітливість.

Із задоволення маленькі глядачі подивилися виступ самодіяльних артистів РБК, отримали можливість відпочити, пограти, поспілкуватися,самостійно оглянути читальну залу та взяти з полиці ті книжки та іграшки , які прийшлись до вподоби . Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Немає коментарів:

Дописати коментар