середу, 21 серпня 2019 р.

"Незалежна і єдина будь навіки,Україно!"

                                                Є така країна – Україна.
                                                Вся вона обсаджена калиною.
                                                І пісні, й казки зі всього світу
                                               Тут зібралися вам на радість, діти!
                                                Не питайте, не шукайте: «Де ж це?»
                                                Ось вона прийшла у ваше серце.


   З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення дати - 24 серпня - і значення її для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу.
   З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня незалежності України та Дня Державного Прапора в Арбузинській районній бібліотеці відбулося патріотичне рандеву «Всі ми діти твої, Україно!»
   До святкової зали завітали активні користувачі книгозбірні та наймолодші читачі, вихованці дитячого садка НВК «Пролісок» з єдиною метою – привітати нашу країну зі святом. Юні користувачі більше дізналися про свою землю, мову, культуру, власні традиції та неповторні державні символи :прапор, герб та гімн, згадали інші символи країни.
   Лунали українські патріотичні вірші у виконанні Онищенка Данила, Реви Вані, Нікуліна Миколи та братиків Величко Ігоря та Дениса. Як і годиться справжнім українцям, учасники заходу заспівали найголовнішу пісню держави – гімн «Ще не вмерла Україна».
   Юні патріоти перевірили свої знання у вікторині «Чи знаєш ти Україну, свій рідний край?», відгадували загадки, називали українські  народні інструменти…
   Бібліотекар Середенко А.В. ознайомила своїх читачів з тематичною викладкою «Україна – єдина країна»..
   Як прийнято в день народження гості несуть подарунки. Тож наші читачі дарували любій Україні свою любов і повагу, свої малюнки, поробки та щирі побажання у віршах. А ще був проведений конкурс дитячих малюнків «Споконвічна рідна земля – незалежна держава моя».  Роботи були сповнені оптимізму, щирості, бажання жити в мирі і злагоді. зобразили свій рідний край процвітаючим та барвистим.
    Цього дня користувачі книгозбірні мали змогу переглянути слайд-презентацію «Є така країна-Україна» та  дізналися про багатовікову історію українського народу, тяжкий шлях до здобуття незалежності.
   І на закінчення був проведений флещ-моб «Майбутнє України».

Немає коментарів:

Дописати коментар