вівторок, 22 жовтня 2019 р.

Екскурсія під назвою «Бібліотека-це здорово!»

Сьогодні Арбузинська районна бібліотека для дітей з нетерпінням чекали на третьокласників з Кавунівської ЗОШ на чолі з класним керівником Куракіною Л.В.на пізнавально-оглядову екскурсію під назвою «Бібліотека-це здорово!». На дітей очікувало, розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Новенькими палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.

Середенко А.В. розповіла дітям про роль та значення бібліотеки в житті дітей, ознайомила з книжково-ілюстративними виставками, тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей. Присутні ознайомилися з фондом бібліотеки, бібліотечними послугами, картотеками, побували в кожному куточку книгозбірні.
Не менш цікавим було знайомство дітей з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет, дітей ознайомили з правилами користуванням Інтернет-центром, де діти мали змогу відвідати ряд рекомендаційних сайтів, передивитися мультфільми про Кота Леопольда.
Третьокласники відповідали на запитання вікторини, присвяченої книзі, взяли участь у майстер- класі по виготовленню закладинок у книжки.
Діти, які побували на екскурсіі, мали змогу записатися до бібліотеки і взяти книжки додому. Їм дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності.


Немає коментарів:

Дописати коментар