четвер, 20 червня 2019 р.

"Мудрість всіх віків, хранителько добра"

        Бібліотека - це великий світ, де людина занурюється в інший вимір життя - світ, де панує творчість, спокій та доброзичливість, де вона може працювати, відпочивати та спілкуватися з друзями.

Районна бібліотека  стала джерелом  отримання корисної та безпечної інформації, місцем відпочинку, спілкування та проведення вільного часу нашої громади.
        19 червня в приміщенні  Арбузинської районної бібліотеки відбувся інформаційний звіт перед громадою  «Бібліотека: місце традицій , простір інновацій", на який були запрошені представники влади, громадських організації, кращі читачі книгозбірні, майстрині  - вишивальниці, поети- краяни, колеги та актив бібліотеки. Всіх тих, з ким співпрацювала бібліотека протягом року, котрі, попри усі намагання новітніх технологій, залишаються вірними нашій улюблений бібліотеці, книзі та читанню.
      Яке цікаве,багатогранне і динамічне життя нашої бібліотеки: нові технології, нові ідеї, нові плани! І все це - заради  наших читачів. Чим жила бібліотека весь минулийрік? Що нового вона пропонувала читачам? Які цікаві події проходили в її стінах? Про все це бібліотекарі інформували громаду.
      Виконання завдань та планів  книгозбірні не було б можливо без допомоги та підтримки органів державної влади та місцевого самоврядування, без підтримки меценатів, волонтерів, друзів бібліотеки.
         До уваги присутніх була представлена мультимедійна презентація « Бібліотека: місце традицій , простір інновацій», під час якої гості ознайомилися з найцікавішими подіями та заходами, інноваційними проектами, послугами для громади районної книгозбірні.
          У своїх промовах Лілія Недашківська  та Лариса Кошмір зазначили, що книга в житті кожної людини відіграє важливу роль, тому бібліотеки, як ніколи, потрібні нашій громаді і подякували  бібліотечним працівникам за плідну роботу. Бажали  всім учасникам заходу  яскравих виступів, відкритої та дружньої атмосфери спілкування, доброго настрою, які стануть імпульсом для нових здобутків і звершень.
           Євгеній Травянко в своєму виступі  згадав за подію 2012 року, коли бібліотека, вигравши гранд програми « Бібліоміст» одержала безкоштовно комп’ютери та обладнання, почала працювати по новому, по інноваційному. І хоч, на сьогодні, колектив  бібліотеки маленький, але працюють  дійсно професіонали своєї справи. А ще зазначив, що коли для нашої громади потрібно провести тренінги, зустріти зарубіжних гостей ,то бібліотека завжди гостинно відчиняє свої двері.
           Слова подяки прозвучали від спеціаліста Арбузинської районної державної адміністрації Невертій Олени, що проводячи заходи в бібліотеці в тісній співпраці з юристами, працівниками правоохоронних  органів, спеціалістами центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді ми підвищуємо рівень правової культури, формуємо чітку громадянську позицію школярів.
Теплі слова подяки та визнання професіоналізму  лунали на адресу бібліотеки від виступаючих: Опалюк Наталії ,Фоменко Андрія , Єкушенко Світлани .
Свої нові вірші про Храм науки  - бібліотеку презентували поети – краяни : Поплавський Віталій, Ткаченко Надія та Петренко Олександр.
        Рябуха Олександра та Антоненко Ольга  висловили свою думку, своє побажання, що до роботи  районної  бібліотеки, подякували за теплі незабутні зустрічі майстринь- вишивальниць з молодим підростаючим поколінням.
       Активними учасниками та незмінними партнерами бібліотеки є районний Будинок культури. Спільно   проводились та проводяться  безліч масових заходів.  Подарували хвилини задоволення під час виконання пісень та поетичних творів  Зайцеві Тетяна та Діана,  Крижня Алла , Телегін Олександр.
Методист Арбузинської ЦБС Білик Лариса вручила подяки  кращим читачам Пагеру Анатолію та  Севастьяновій Анастасії та  подякувала всім присутнім за розуміння, підтримку, допомогу, побажала гарних вражень, цікавих зустрічей у стінах бібліотеки.
Головний спеціаліст відділу культури, національностей та релігій Арбузинської районної державної адміністрації Лозіцька Ольга нагородила колектив бібліотеки грамотою за високу професійну майстерність, активне впровадження сучасних бібліотечних проектів, організацію культурних і соціальних акцій, просування нових ідей та нестандартних рішень.
По закінченню заходу Ткаченко Надія зачитала вірш – присвяту бібліотечним фахівцям :
Щиро вдячні усім, хто нас тут зустрічає
                    І любов’ю  до всіх – ваше серце палає.
        Всім низький Вам уклін – за ту радісну мить
     Що даруєте нам – старість геть відлетить!!!
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар