середу, 23 жовтня 2019 р.

Семінар- тренінг «Вектори розвитку бібліотеки на сучасному етапі»


22 жовтня 2019 року в Арбузинській центральній районній бібліотеці для працівників Арбузинської ЦБС та Благодатненської ОТГ відбувся семінар- тренінг «Вектори розвитку бібліотеки на сучасному етапі»,на який була запрошена головний редактор районної газети «Нове життя» Г. Волошина.
У своєму виступі Ганна Володимирівна повідомила про підсумки конкурсу для бібліотекарів «Розкажи нам!» ,організованого редакцією та приуроченого до Всеукраїнського Дня бібліотек.А також відмітила активність конкурсантів та цікаву тематику їхніх робіт.

Отже, переможцями стали:Олена Прокопенко,бібліотекар Костянтинівської міської бібліотеки (I місце), Лілія Лукіна,завідуюча Благодатненською публічною бібліотекою (II місце),Любов Гридіна, бібліотекар Арбузинської міської бібліотеки – філії.
Ганна Волошина вручила переможцям дипломи та подарунки, подякувала за тісну співпрацю.
Директор ЦБС Світлана Долінська привітала також учасницю обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання» Анастасію Севастьянову,читачку районної бібліотеки для дітей та Світлану Пащенко,учасницю Всеукраїнського дитячого конкурсу «Творчі канікули»,читачку Новоселівської бібліотеки – філії,вручила дипломи за участь в конкурсах та книги в подарунок.
В другій частині заходу бібліотекарі прослухали виступ директора ЦБС С.Долінської «Бібліотека у сучасному форматі:виклики і шляхи подолання»,ознайомилися з презентацією «Соціокультурна діяльність як основний напрямок просвітницької діяльності сільської бібліотеки» (методист ЦБС Л.Білик),взяли участь в практичних заняттях по впровадженню УДК (С.Нікітенко),діловій грі «Реклама бібліотеки в інформаційному просторі»,керованому обговоренні «У пошуках свого обличчя:формування позитивного іміджу сільської бібліотеки».
Директор ЦБС Світлана Долінська підвела підсумки семінару,а бібліотекарі отримали домашнє завдання.







Немає коментарів:

Дописати коментар