четвер, 24 жовтня 2019 р.

Казка

В Арбузинську районну бібліотеку  завітала Казка.  В рамках Дня "Казки" відбулася конкурсно-розважальна программа «Чарівний світ казок» для школярів 1-5  класів Іванівської ЗОШ, які приїхали до нас разом з вчителем початкових класів Долговою Л.М. та шкільним бібліотекарем Шевченко Л.М.



Цікаво та весело було дітям під час проведення казкової програми. Подорожуючи світом казки, діти із задоволенням розгадували кросворд, який підготувала їм бібліотекар Середенко А.В.,  відвідали зупинки «Острів загадок», «Бюро знахідок», «Казковий ерудит».
 Діти з задоволенням слухали казкові історії, зачитали телеграми від казкових героїв та співали пісні голосами казкових персонажів.
     Подолавши всі труднощі  та виконавши всі завдання, діти потрапили в чарівний світ казки.
А на закінчення свята активні учасники одержали медалі «Найкращий знавець казок»
Для нашої бібліотеки є дуже важливим те, щоб кожна зустріч читача з книгою залишила приємні враження, запам’яталась назавжди, виникло бажання відвідувати наш заклад якомога частіше. Зустріч з казкою для малюків була досить цікавою і захопливою, а районна бібліотека для дітей поповнилась ще 20 юними користувачами . Попереду на юних читачів у нашій бібліотеці чекає ще більше різних цікавих заходів. Ми завжди радо зустрічаємо усіх охочих, хто бажає доторкнутись до цього чарівного та безмежного світу під назвою «Книга».






Немає коментарів:

Дописати коментар