вівторок, 26 лютого 2019 р.

"Світ книги"

 В царство   книг Арбузинської районної бібліотеки потрапили діти старших груп  комунального закладу  НВК ДНЗ І ступеня   «Пролісок» Арбузинської селищної ради. Їх радісно та доброзичливо  зустрічали працівники цього закладу.


         Дуже важливо було для бібліотекарів, щоб перші враження майбутніх маленьких читачів  від знайомства з бібліотекою запам'яталися назавжди, зініціювали в них бажання відвідувати наш заклад якомога частіше завдяки своїм батькам, старшим братикам чи сестричкам, аж поки не підростуть до самостійного походу в бібліотеку. А тому, щоб зацікавити малечу бібліотекою всі зустрічі  проводяться в ігровій формі. В цей день майбутні школярі були запрошені на літературне занурення  «Подорож до казкового царства». Малеча здійснила подорож в незвичному автобусі, де були і водій,і  кондуктор, і контролер. До речі на всіх «проданих» білетах були вказані місця (літери алфавіту), тож «контролер» провіряв чи всі пасажири зайняли свої місця. Автобус відправився в подорож. А на зупинках діти відгадували загадки, декламували вірші, грали в подвижні ігри,з кольорових стрічок робили літери. На останній зупинці  маленькі читачі із задоволенням розглядали дитячі книжечки.
          В кінці зустрічі була проведена підсумкова бесіда з дошкільнятами про те що їм сподобалося, що вони побачили, що їх зацікавило. Ми сподіваємося, що наших читачів побільшає в бібліотеці і думаємо що день знайомства пройшов на відмінно.


Немає коментарів:

Дописати коментар