вівторок, 4 червня 2019 р.

«Незвичайний випуск студентів»

31 травня 2019 р. в Арбузинській центральній районній бібліотеці відбувся випуск студентів Університету ІІІ віку.

     Протягом року 18 студентів поважного  віку отримували знання в «Університеті третього віку» на  факультеті «Основи комп’ютерної грамотності», які проводились у Інтернет центрі Арбузинської центральної районної бібліотеки. За програмою курсу студенти навчилися робити відео-дзвінки по Skype, стали власниками електронних адрес, завели акаунти в популярній соціальній мережі Facebook. А також навчилися комп'ютерної грамотності і тепер з легкістю спілкуються в соціальних мережах зі своїми ровесниками, отримують корисну інформацію, і що не менш важливо, знайшли в Університеті багато нових друзів.
        Бібліотекарі - волонтери Онищенко К.А та Рихлицький Б.Ф постійно «тримали руку на пульсі», вдосконалювали та доповнювали програму, орієнтуючись на потреби своїх «студентів».
 
      А привітати студентів та вручити їм сертифікати про закінчення курсу завітали: начальник управління соціального захисту населення Арбузинської РДА Ніколаєнко О.В.; заступник директора територіального центру соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Арбузинського району Опалюк  Н.В. та начальник відділу загального та організаційного відділу Арбузинської селищної ради Содатова Н.А.
Волонтери Онищенко К.А, Рихлицький Б.Ф та викладач Рудик О.П. були нагородженні подяками.
       Під час заходу випускники поділилися цікавими історіями  навчального року, закріпили свої знання тестами та практичними заняттями та зробили на згадку світлини.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар