пʼятницю, 24 травня 2019 р.

Регіональна акція "Бібліотечні сутінки"

 Арбузинська центральна районна бібліотека прийняла участь у регіональній акції«Бібліотечні сутінки», врамках якої були організованітворчий вернісаж «Вишиванкидиво веселкове», літературно - музична імпреза «Душа поета – крило любовівона у піснівона у слові…», вільний мікрофон «Люблю співатилюблю читати вірші».


    

Учасники заходу - майстрині – вишивальниці, любителі українського слова, самодіяльні артисти, просто мами та бабусі.
Із захопленням всі присутні оглянули виставку робіт майстринь - вишивальниць, які поділилися своїми секретами вишивання, сімейними традиціями та стали глядачами імпровізованого концерту.
Бібліотекарі ознайомили гостей з творчістю письменників – краян, прозвучали нові поезії в авторському виконанні Н.Ткаченко та С. Лапчук. Кожен бажаючий мав можливість виступити перед присутніми з гарними побажаннями. А потім всі разом посмакували трав’яним чаєм та власноручно випеченими тістечками.

У Новокрасненській бібліотеці – філії відбувся майстер – клас «Лялька – мотанка – наш оберіг» з Галиною Гриценко. Його учасники, учні 9 класу, виготовляли яскраві, різнобарвні, наповнені духмяними травами ляльки – обереги, ляльки – травнички. В процесі роботи присутні дізналися багато корисного про цілющі трави, якими необхідно наповнити ляльку. Отримали море позитиву, а ще хороший настрій на цілий день, адже лялька ця дарує силу та наповнює здоров’ям. 

У Новоселівській бібліотеці - філії пройшли «Бібліосутінки» за темою «А ми чекаємо на вас у незвичний для всіх час...». 
Бібліотека зустріла своїх вечірніх відвідувачів і гостинно відкрила двері у світ книг, захоплень, зустрічей і спілкування.
В програмі були такі заходи: мандрівка в бібліотечну таїну, бібліотечний квест «Знання у книгах, книги у бібліотеках», вільний мікрофон «Бібліотека для мене - це…»

Атмосфера святковості панувала у бібліотеці протягом всього вечора. Цікаво і весело пройшов квест – своєрідне випробування учасників на ерудованість, начитаність та уміння змагатися у команді!
Під час квесту відвідувачі дізналися більше про життя бібліотеки, про її можливості, фонди, відділи. Переможцем стала команда, учасники якої першими пройшли усі «зупинки», виконали завдання бібліотекаря та склали свою частину вислову. За наполегливість та старання кожен учасник квесту отримав солодку винагороду.
А ще кожен бажаючий мав можливість висловити своє відношення до бібліотеки, книги, читання, взявши участь у вільному мікрофоні «Бібліотека для мене це…»

Немає коментарів:

Дописати коментар