понеділок, 14 грудня 2020 р.

Шануємо своїх земляків

 9 грудня 2020 року за дорученням ректора Національної академії внутрішніх справ генерала поліції Чернєя Володимира Васильовича Арбузинську центральну районну бібліотеку відвідав завідувач Миколаївського відділення академії Сірий Юрій Миколайович, який передав навчальну літературу авторства Володимира Васильовича, славетного нашого земляка, першого в історії України генерала поліції.

Чернєй В. В. – український правознавець, знаний організатор юридичної освіти в системі МВС України, доктор юридичних наук, професор.
Народився 5 жовтня 1956 року в с. Костянтинівка.
Службу в органах внутрішніх справ розпочав в 1976 році. Працював на різних посадах начальницького складу УВС м. Києва. Здобув науковий ступінь кандидата юридичних наук, присвоєне вчене звання доцента, захистив докторську дисертацію, отримав вчене звання професора по кафедрі кримінології та кримінально – виконавчого права.
Особисто та в складі авторських груп підготував понад 100 праць наукового й навчально – методичного спрямування.
Учасник ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (1986) і бойових дій під час миротворчої операції в Косово (2006).
Відзначений державними нагородами: орденами «За заслуги» III та II ступенів ; Подякою Президента України; медалями й відзнаками ВР України, КМ України, Міністерства оборони України, МОН України, інших центральних органів виконавчої влади, неурядових та міжнародних організації , релігійних конфесій.
Ми пишаємося нашим видатним земляком !
Щиро вдячні Вам, Володимире Васильовичу, за цікаві видання, за любов і повагу до свого рідного краю, своїх земляків, за те , що зберегли пам’ять про свою малу Батьківщину, за патріотизм і самовіддане служіння українському народу.
Хочемо побажати Вам і Вашим колегам міцного здоров'я, щастя, сімейного благополуччя! Хай мудрість та мир завжди супроводжують Ваше життя, а любов до обраної справи, духовне піднесення та енергія добротворення дають сил і наснаги на невтомну працю для винаходження нових рішень і втілення в життя творчих задумів!









Немає коментарів:

Дописати коментар