пʼятницю, 9 листопада 2018 р.

Відзначення Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

9 листопада 2018 року в Арбузинську центральну районну бібліотеку завітали заступник голови райдержадміністрації, виконувач функцій і повноважень голови райдержадміністрації Василенко А.О., виконуюча обов’язки начальника відділу культури, національностей та  релігій райдержадміністрації Лозіцька О. Л. та привітали колектив бібліотеки з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Алла Олександрівна відмітила, що бібліотекарі – справжні подвижники своєї справи, зберігачі та хранителі духовних надбань. Попри всі труднощі та негаразди, культура Арбузинщини розвивається, збагачується новими іменами, цікавими формами роботи.
Гості побажали міцного здоров’я, успіхів у професійній діяльності, невичерпної енергії, незгасаючого прагнення до самовдосконалення, творчого натхнення, щастя та подарували 8 комплектів навушників для користувачів Центру вільного доступу до мережі Інтернет. Тепер відвідувачі бібліотеки зможуть якісно прослухати музичні твори, подивитися відеофільми, поспілкуватися в Skype.
А працівникам бібліотеки Лозіцька О.Л. вручила солодкий подарунок – торт.
          
               

Немає коментарів:

Дописати коментар