четвер, 22 листопада 2018 р.

«До України серцем прихилюсь»

15 листопада до районної книгозбірні завітали гості - учні Новоселівської та Агрономійської ЗОШ разом з вчителями Зайцевою Л.А., Строїною О.В. та Запорохою О.М. на зустріч-вшанування «До України серцем прихилюсь».

 Бібліотекарі Онищенко К. та Середенко А. розповіли присутнім про події листопада 2013 року. Саме тоді небайдужі до долі країни громадяни вийшли на Майдан Незалежності в знак протесту проти відмови уряду від підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом,згадалиподвиг Героїв Небесної Сотні, Помаранчевуреволюцію (2004 року) та Революцію Гідності (2013 року).
 Під час заходу діти ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою«Революція Гідності: погляд серцем». Учасники зустрічі: Чекаленко Марина¸ Мельник Валерія, Федченко Анна, Буднік Валерія, Божко Юлія,Цимбаліст Еля,декламували вірші про Україну, про героїв Небесної Сотні та героїв Майдану, виконали пісню «Десь по світу». Учні Агрономійської школи, на згадку про цей день, подарували бібліотекарям портрет Кобзаря, який виготували з бісеру і в’язану серветку.
  Працівники місцевого будинку культури виконували низку патріотичнихпісень «Розквітай, Україно!», «Жити без війни», «Рідна земля», «Нам є що захищати».
 Всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять Героїв- патріотів України, які загинули на Майдані та наших героїв-земляків, які віддали своє життя на сході України. 

Немає коментарів:

Дописати коментар