четвер, 22 листопада 2018 р.

Від революції Свободи до революції Гідності

Герої такі не вмирають,

Вони будуть вічно живі.

Героїв завжди пам’ятають

На небі й на рідній землі!




        Невід’ємною традицією сучасних свідомих українців є належне вшанування громадянського подвигу, патріотизму й мужності героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення Української держави.
        21 листопада на  вечір історичної памяті «Майдан-це стан душі і поклик серця» були запрошені учні та викладачі АПАЛ.
  На заході були присутні: заступник голови райдержадміністрації,виконувач функцій і повноважень  голови райдержадміністрації Василенко  А. О., заступник голови районної ради Кошмір Л. М. Які побажали учням любити свою Батьківщину, стати надійною зміною в майбутній історії нашої держави та закликали пам’ятати і не забувати героїчні сторінки нашої історії.Адже ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.
     Дівчата та юнаки мали можливість переглянути фрагменти відеопрезентації «Революція Гідності і Свободи», під час якої присутні пригадали революційні події та патріотів України, які не пошкодували свого життя заради Свободи.  
         Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв Майдану. героїв АТО , які померли за світле майбутнє України, мирних жителів , які полягли в неоголошеній війні на Сході України.
          Поетичні рядки декламували учні Арбузинської ЗОШ №1 та №2:  Каткова Настя, Савчук Альбіна, Беркань Катя, Назарова Ірина, Ярошенко Настя, Севастьянова Настя, Назарова Марина.
          На заході звучали сучасні патріотичні пісні у виконанні Тонченко Е.,Зайцевої Д.,Тищенко Л., вокального ансамблю «Черемхи».
        В читальній  залі була оформлена книжкова  виставка-пам’ять присвячена  історичній  події.

Немає коментарів:

Дописати коментар